Cases

Cases vi arbejder på pt.

Her kan du læse om nogle af de cases som vi har arbejdet på eller som vi arbejder på.

Optimeria står bag hjælp til flere virksomheder og her kan du læse om nogle af de opgaver som vi er i gang med.

Pilos.dk

Pia tag fat I os en dag for at høre hvad vi kunne hjælpe hendes hjemmeside med. Vi tog et kig på siden og først gik vi i gang med at få strømlignet hjemmeside. Billederne havde Pia godt styr på. Linkstrukturen fik et lød og siden har der været focus på at få skrevet professionelle tekster og seo optimeret. Tekster blev udført af SEOJUICE.dk og Pia gik selv i gang med off-page linkbuilding.

I øjeblikket har vi en samlet indsats mod drømme fanger. Pia har en forkærlighed for drømmefangere og deres gode virkning på børn og voksne der har problemer med at sove. Webshoppen på Pilos er fyldt med flotte og store drømmefanger Du kan finde mange farver og modeller og der kommer hele tiden nye og flotte drømmefangere.


Rumfidusen

Rumfidusen er en af vores egne hjemmesider. Den bruger vi både til at blogge fra, til linkbuilding inden for boligindretning og vi bruger den som et eksempel på hvad du kan få af hjemmeside for 6000 kr.

Det du kan se på Rumfidusen er en wordpress hjemmeside der er bygget i elementor med få gode plugin og uden en masse ting der sløver din side i fart. Siden er bygget op med nogle sider, et blog område, et område til anmeldelser og der er også et område hvor du kan vise priser.

Besøg Rumfidusen og se om det er en side der kan opfylde dine behov. Spørg gerne efter funktioner da vi nemt kan sætte funktioner op som du har brug for. Niipit har bygget mere end 100 hjemmesider igennem tiden og vi bygger mange flere i fremtiden. Skal vi bygge din hjemmeside?

Rumfidusen

SEO DER VIRKER

Hjemmesiden SEO DER VIRKER er et samarbejde mellem Niipit og SEO JUICE. Her hjælper vi sammen små og mellemstore virksomheder med at få styr på deres seo optimering.

Sammen hjælper vi med alt fra tekster, søgeord, link struktur, marketing strategi, on page og off page seo optimering. Flere af vores kunder opnår gode resultater ud fra vores hjælp.

Seo der virker er både for dig der vil gøre det selv men gerne vil lære at gøre det rigtigt og det er for dig der gerne vil overlade arbejdet til andre så du kan holde focus på at gøre det du er god til.

Seo der virker - Optimeria Cases

Blog-universet

Blog-universet hjemmeside bruges til at blogge om lidt af hvert. siden er all around og henvender sig til alle mulige der søger noget at hygge læse.

Blog universet

HosBerit

HosBerit er et blog site der beskriver hverdagen rundt omkring i Danmark – Sitet bruges kun til at lave blogpost

Hos Berit Caces